Att fokusera på det rätta…..

Har ni någon gång känt att varför hann jag inte med det där som jag tyckte var så viktigt….åh tänk att jag inte gjorde det där som jag hade planerat i morse när jag vaknade…

Ibland räcker tiden inte till….så är det bara! Och då är vi oftast väldigt duktiga på att se det vi INTE har gjort istället för det vi HAR åstadkommit….

Från och med nu ska du tänka så här:
1. Tänk vad jag har hunnit med mycket idag!
”Skriv gärna ner om du inte tror på dig själv så ser du det faktiskt på pränt..”
2. Jag har gjort så gott jag kan och mer kan jag inte göra!
3. Känn tacksamhet för att du kan göra så mycket!
”Vi tar ofta för givet att vi kan göra så självklara saker som att öppna en burk, böja på kroppen, gå, springa, bära, städa, diska med mera med mera med mera….enda tills en dag när kroppen inte lyder dig längre utan skriker på hjälp att du ska ”tagga” ner lite…För det det är oftast först då, när kroppen eller viss del av den inte längre fungerar som vi förstår och inser att den funnits där för dig hela tiden och du har oftast pressat på och tagit för givet, det som du tidigare kunnat göra som inte längre fungerar!

Så istället för att lova dig själv en massa saker du kanske inte kan hålla,  så är det en sak som inte kostar mer än lite tanke energi från dig själv….helt gratis….och tänk vad mycket du får tillbaka!
Älska dig själv och din kropp och ditt fantastiska arbete du gör med dig själv varenda dag!

Kan  tyckas enkelt och banalt…men utifrån alla människor jag möter har jag förstått att det är bland det svåraste att tycka om sig själv och tacka sig själv….
Börja med att tacka det du är mest glad för att du kan göra så kommer det automatiskt med tiden!

Lycka till!

Med värme

Pernilla