Reiki healing/Reiki massage

NYHET!

NU KAN DU BOKA IN EN DUO/PARBEHANDLING I REIKI!
MER INFORMATION LÄNGST NER PÅ DENNA SIDA. DU KAN ÄVEN LÄSA MER PÅ BOKADIREKT.SE SOM DU ENKELT LÄNKAR TILL FRÅN DENNA SIDA. DÄR KAN DU SE ALLA LEDIGA TIDER OCH BOKA IN VAD SOM PASSAR DIG BÄST!

 

VAD ÄR REIKI? OCH HUR GÅR DET TILL?
Du ligger med kläder på  eller väljer en helkroppsmassage där de sköna  Reiki energierna läggs in.
Reiki kommer från Japan och är en energi behandling.

Reiki är friskvård och godkänt av Skatteverket.
Bra att veta för dig som har friskvårdsersättning från din arbetsgivare.

I denna behandling är det händer som läggs i positioner på hela din kropp. Händerna utstrålar en skön värme och det kommer att kännas olika varmt på din kropp. Reiki kan lindra smärta och det kan även framkalla känslor du har lagrat under hela ditt liv. Känslor som kanske tryckts ner kan under denna behandling komma upp till ytan och detta kan då leda till ökad förståelse och insikt om varför just den fysiska smärtan finns där den är.

Reiki healing kan lindra symtom tillfälligtvis men kan också leda in dig på orsaken till dina symtom. När du själv kommit till insikt om orsaken kan dina symtom och smärta helt försvinna. En läkning för kropp och själ. En skön avslappnande behandling som kan leda till utrensning och bättre sömn.

Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid tex smärta, stress, ångest samt fysiska och mentala spänningar. Metoden arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet.

REIKI AVSPÄNNINGSMASSAGE
Här kombineras Reiki energin med en skön avslappnande avspänningsmassage/helkropp med ekologisk olja.
Här guidas massörens händer av reikiflödet. En kraftfull och unik healing massage behandling.

Den här massagen ger dig fysisk beröring i en mjuk avspänningsmassage, som leder till djup lindring och avslappning. Under massagen stannar händerna där just du behöver få in dina energier. Fokus på var händerna stannar är helt beroende på var just du behöver. I massagen löses spända muskler och varje massage är unik och anpassad efter varje kund. Det brukar kännas skönt att avsluta med en ansikte och skalp massage med Reiki energi och som alltid en balansering i hela din kropp.
I denna behandling är vi alltid 2 stycken behandlare.

Händerna utstrålar en skön värme. Reiki kan lindra smärta och det kan även framkalla känslor du har lagrat under hela ditt liv. Känslor som kanske tryckts ner kan under denna behandling komma upp till ytan och detta kan då leda till ökad förståelse och insikt om varför just den fysiska smärtan finns där den är.

Reiki healing kan lindra symtom och kan också leda in dig på orsaken till dessa. När du själv kommit till insikt om orsaken kan dina symtom och smärta helt försvinna. En läkning för kropp och själ. En skön avslappnande behandling som kan leda till utrensning och bättre sömn.

I behandlingstiden ingår samtal. Tystnadsplikt.

Harmonihuset är medlem i Svenska Reikiförbundet. Där kan du läsa allt om Reiki. www.reikiforbundet.se

I behandlingstiden ingår alltid samtal. Tystnadsplikt.

PRIS:
60 min 800:- (Reiki med kläder på)
90 min 995:- (Reiki med kläder på)
60 min 800:- (Reiki avspänningsmassage med olja)
90 min 995:-  (Reiki avspänningsmassage med olja)

NYHET!
Kom två stycken och dela en Reiki upplevelse. Ni ligger mjukt inbäddade på varsin massagebänk med kudde och filt. Båda får Reiki samtidigt. Här ligger man med kläder på och händer läggs i olika positioner. Att ta emot Reiki är djupt avslappnande och kan leda till insikt till varför man mår som man gör. När man delar en Reiki behandling med någon bör man vara bekväm i varandras sällskap och öppen för att möta sig själv och även vara medveten och tillåtande till att olika känslor kan dyka upp.

Reiki är djup stresshantering och går på djupet till att ledas till insikter och även smärta kan lindras eller helt försvinna.
Delad upplevelse dubbel upplevelse.
Harmonihusets behandlare är båda utbildade i Reiki 1,2 och 3. Det betyder att vi även håller kurser i Reiki ubildning och vi har tystnadsplikt.

TID: 45 MINUTER

KOSTNAD: 1000:- TOTALPRIS FÖR BÅDA

 

 

REIKIPAKETET   Tre-stegsbehandling

För bästa resultat rekommenderas en trestegsbehandling. Vi inleder din  behandling med samtal om var du befinner dig idag och följer upp efter din behandling vad du upplevde. En trestegsbehandling som du bokar första gången betalar du vid första tillfället och bör helst ske varje vecka eller tätare.
Du bokar in dig för en trestegsbehandling  under Reiki 60 minuter…på boka direkt med länk från denna sida och anger i informationsrutan att du vill ha Reikipaketet. Du betalar hela paketet vid första besöket och bokar din nästa behandling själv eller med hjälp av oss på plats.

PRIS:
Tre gånger 60 min 1990:- (Reikipaketet)
ordinare pris 2400:-
Har du friskvårdsbidrag från e-passi eller actiway betalar du 2195:- eftersom 10% dras av för oss som leverantör.
Du får ändå ett förmånligt pris med 205:- rabatt.

Harmonihuset är medlem i Förenade Reikiförbundet i Sverige.
Där kan du läsa allt om Reiki.   www.reikiforbundet.se

 

Kundrecension från facebook:
Är verkligen glad att jag fann Harmonihuset för min onda rygg. Ett fint och trevligt bemötande och framförallt en kunnig massör/healer som rättade till diverse obalanser. Kände mig verkligen energipåfylld när jag åkte hem. Kommer gärna tillbaka till er. Tack! /Birgitta

 

Här nedan följer en text tagen från Reikförbundets hemsida:

Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet – en metod med många användningsområden i vårt moderna samhälle. Reiki i dess nuvarande form kommer från Japan, men har tusenåriga rötter i bland annat Tibet.

Reiki är friskvård

Reiki är en form av healing – ett ord som idag i många sammanhang är väldigt belastat – men förutsätter ingen religiös tro eller övertygelse, varken för utövaren eller den som blir behandlad. Reiki kan ges och tas emot av alla, oavsett om man är spirituellt eller vetenskapligt lagd, och man behöver inte ”tro på healing” för att det ska fungera. Modernforskning om Reiki visar att metoden är effektiv i en rad olika sammanhang. Reiki klassas idag som rehabiliterande friskvård av Skatteverket.

Reiki är en uråldrig men samtidigt modern japansk behandlingsform.

Hur fungerar Reiki?

Reiki arbetar på flera plan samtidigt, dels genom den fysiska beröringen, som aktiverar ”må-bra-hormoner” i kroppen som till exempel oxytocin, dels genom kroppens subtila energisystem som vid exempelvis akupunktur och akupressur. Likheter finns även med terapier som Rosenmetoden, som går ut på att smärtsamma minnen lagras i kroppen i form av fysiska spänningar och blockeringar, och genom beröringen löser man upp spänningarna och klienten kan då släppa taget om det som orsakade smärtan från början.

Reiki healing är en holistisk behandlingsmetod, som utgår från att kropp och psyke är en helhet. Därför behandlar man ofta hela kroppen, även om man har besvär som upplevs som begränsat till ett visst ställe.

Vad betyder Reiki?

Reiki är japanska och består av två ord: rei, som betyder ”universell” och ki, som betyder ”livsenergi” och motsvaras av kinesiskans chi och prana i Indien. Universell livsenergi syftar på den högsta kända energinivån, som sedan delas upp i ”lägre” energinivåer i olika sammanhang, som till exempel den energi man arbetar med i Tai Chi.