Reiki healing/Reiki massage

Du ligger med kläder på  eller väljer en helkroppsmassage där de sköna  Reiki energierna läggs in.
Reiki kommer från Japan och är en energi massage.

I denna behandling är det händer som läggs i positioner på hela din kropp. Händerna utstrålar en skön värme och det kommer att kännas olika varmt på din kropp. Reiki kan lindra smärta och det kan även framkalla känslor du har lagrat under hela ditt liv. Känslor som kanske tryckts ner kan under denna behandling komma upp till ytan och detta kan då leda till ökad förståelse och insikt om varför just den fysiska smärtan finns där den är.

Reiki healing kan lindra symtom tillfälligtvis men kan också leda in dig på orsaken till dina symtom. När du själv kommit till insikt om orsaken kan dina symtom och smärta helt försvinna. En läkning för kropp och själ. En skön avslappnande behandling som kan leda till utrensning och bättre sömn.

I behandlingstiden ingår alltid samtal. Tystnadsplikt.

PRIS:
60 min 700:- (Reiki med kläder på)
60 min 800:- (Reikimassage avspänning med olja)
90 min 995:-

REIKIPAKETET
För bästa resultat rekommenderas en trestegsbehandling. Vi inleder din  behandling med samtal och vad du befinner dig idag och följer upp efter din behandling vad du upplevde. En trestegsbehandling som du bokar första gången betalar du vid första tillfället och bör helst ske varje vecka eller tätare.

PRIS:
Tre gånger 60 min 1990:- (Reikipaketet)

Harmonihuset är medlem i Förenade Reikiförbundet i Sverige.
Där kan du läsa allt om Reiki.   www.reikiforbundet.se

Är verkligen glad att jag fann Harmonihuset för min onda rygg. Ett fint och trevligt bemötande och framförallt en kunnig massör/healer som rättade till diverse obalanser. Kände mig verkligen energipåfylld när jag åkte hem. Kommer gärna tillbaka till er. Tack! /Birgitta

 

Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet – en metod med många användningsområden i vårt moderna samhälle. Reiki i dess nuvarande form kommer från Japan, men har tusenåriga rötter i bland annat Tibet.

Reiki är friskvård

Reiki är en form av healing – ett ord som idag i många sammanhang är väldigt belastat – men förutsätter ingen religiös tro eller övertygelse, varken för utövaren eller den som blir behandlad. Reiki kan ges och tas emot av alla, oavsett om man är spirituellt eller vetenskapligt lagd, och man behöver inte ”tro på healing” för att det ska fungera. Modernforskning om Reiki visar att metoden är effektiv i en rad olika sammanhang. Reiki klassas idag som rehabiliterande friskvård av Skatteverket.

Reiki är en uråldrig men samtidigt modern japansk behandlingsform.

Hur fungerar Reiki?

Reiki arbetar på flera plan samtidigt, dels genom den fysiska beröringen, som aktiverar ”må-bra-hormoner” i kroppen som till exempel oxytocin, dels genom kroppens subtila energisystem som vid exempelvis akupunktur och akupressur. Likheter finns även med terapier som Rosenmetoden, som går ut på att smärtsamma minnen lagras i kroppen i form av fysiska spänningar och blockeringar, och genom beröringen löser man upp spänningarna och klienten kan då släppa taget om det som orsakade smärtan från början.

Reiki healing är en holistisk behandlingsmetod, som utgår från att kropp och psyke är en helhet. Därför behandlar man ofta hela kroppen, även om man har besvär som upplevs som begränsat till ett visst ställe.

Vad betyder Reiki?

Reiki är japanska och består av två ord: rei, som betyder ”universell” och ki, som betyder ”livsenergi” och motsvaras av kinesiskans chi och prana i Indien. Universell livsenergi syftar på den högsta kända energinivån, som sedan delas upp i ”lägre” energinivåer i olika sammanhang, som till exempel den energi man arbetar med i Tai Chi.