Delad Reiki upplevelse!

Vi försöker att hela tiden att utveckla oss för att det både är roligt och behövligt! Både för oss som utövare och för att ni kunder så klart ska få det bästa!

Nu har vi utvecklat en ny parbehandling i Reiki där ni kan komma 2 för ett väldigt förmånligt pris!

Vi gick utbildning i Reiki 3 sommaren 2019 och har  nu planer på att ha kurs i Reiki 1.

Vi ser också att det finns ökad efterfrågan på just Reiki och det känns så roligt att fler och fler upptäcker vad Reiki kan göra för både sin fysiska och personliga utveckling.

Den behandling som står här nedanför är nu bokningsbar på bokadirekt som du enkelt länkar till här från hemsidan.

Så varmt välkommen att dela din upplevelse med någon du känner dig bekväm med!

 

NYHET!
Kom två stycken och dela en Reiki upplevelse. Ni ligger mjukt inbäddade på varsin massagebänk med kudde och filt. Båda får Reiki samtidigt. Här ligger man med kläder på och händer läggs i olika positioner. Att ta emot Reiki är djupt avslappnande och kan leda till insikt till varför man mår som man gör. När man delar en Reiki behandling med någon bör man vara bekväm i varandras sällskap och öppen för att möta sig själv och även vara medveten och tillåtande till att olika känslor kan dyka upp.

Reiki är djup stresshantering och går på djupet till att ledas till insikter och även smärta kan lindras eller helt försvinna.
Delad upplevelse dubbel upplevelse.
Harmonihusets behandlare är båda utbildade i Reiki 1,2 och 3. Det betyder att vi även håller kurser i Reiki ubildning och vi har tystnadsplikt.

TID: 45 MINUTER

KOSTNAD: 1000:- TOTALPRIS FÖR BÅDA