Gott Nytt År!

Vilket år vi har haft i Harmonihuset.

Vi är så tacksamma för er alla kunder. För utan er så skulle vi inte finnas.

Så många nya kunder som har hittat till oss och så många som återkommer.

Det har varit mycket som hänt och som vi upplevt som positivt och nyskapande för oss. Vi har flyttat till ny lokal i februari nere i Stigslundsbacken där vi har fått ett helt nytt flöde pga att vi ligger där bussen passerar en gång var 15:e minut och därtill att många gående och bilister passerar varje dag.
Vi har  stått på tre olika mässor under hösten som varit.

Vi har skapat nya behandlingsformer där vi som företag sticker ut bland andra och positionerar oss här i Gävle. När du kommer till oss möts du av 2 behandlare som tar hand om dig och vi är för det mesta 2 personer i behandlingsrummet och byts av eller tar hand om dig samtidigt. Det kan vara fot och benmassage samtidigt som du får en ansikte och skalpmassage som exempel….När vi utövar Reiki är vi 2 som balanserar upp och känner in…mycket effektivt och välgörande!

Våra behandlingar som gör att vi sticker ut lite extra är:
1. Gravidmassage med 2 behandlare samtidigt där vi erbjuder vår specialbänk för dig som är gravid och där du kan ligga på mage. En mycket uppskattad behandling.

2. Reiki behandling med avspänningsmassage även där med 2 behandlare samtidigt. Djupt avslappnande stresshantering som kan leda dig  till självinsikt till varför du bär på din stress, smärta, depression med mera-med mera….oftast djupt liggande orsaker som orsakar det du upplever idag. Vi ger dig verktygen och du hittar dina egna nycklar till att gå vidare till självläkning.

3. Par och duo/behandlingar. Kom två upp till tre personer samtidigt och dela på din upplevelse. Ta med din partner/barn/vän/förälder och dela på kostnaden. Priset som anges är det totala priset för alla som delar behandlingen.

Så du som inte har upptäckt att vi finns än men som är nyfiken  på vad vi gör kan kolla in här på hemsidan som vi försöker uppdatera så ofta vi kan.
Du bokar enkelt in dig genom bokadirekt.se som enkelt länkar till härifrån vår hemsida.
Information om våra behandlingar hittar du även här på denna sida och på bokadirekt.

Vill du ha hjälp att boka in en behandling hjälper vi så klart till om du kontaktar oss på mail eller tfn. Har vi behandlingar så svarar vi inte direkt i tfn utan du kan lämna ett meddelande så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Är du sugen på att ge bort en behandling och köpa presentkort säljer vi även dessa genom bokadirekt eller om du vill komma till vår lokal så säljer vi även fysiska presentkort som vi även slår in och gör ett fint paket att ge bort!

Vi ser så fram emot ett härligt 2019 med nya möjligheter och framförallt nya möten med alla er som ännu inte besökt oss och välkommen åter till alla er som redan vet att vi finns!

Vi återkommer när det nya året börjat med lite information om vad som händer 2019!

Mycket finns redan i huvudet men är ännu inte på pränt!

Ha det nu så bra och så hörs och syns vi!

Med värme

Pernilla och Roger