Julen är snart här….

Tack för alla som besökt oss och till er som har köpt presentkort i julklapp.

Tack till er alla som har löst in sin friskvård och som återkommer till oss.

Tack för att ni finns!

Utan er vore vi ingenting!

Vi har nu funnits på Berggrenska gården sedan den 3/9 och har fått så många nya kunder. Det är en ynnest att få vara och arbeta och ta emot er alla i denna vackra miljö.

Just nu jobbar vi för fullt och tar emot för behandlingar även i mellandagarna.

Vi har just nu fullbokat på dessa dagar vi har öppet,

För dig som har ett friskvårdspaket hos oss eller om du har ett presentkort att utnyttja så ser du alla lediga tider på bokadirekt.se som du enkelt länkar till här från hemsidan.

Många av er har ringt och skrivit sms.Vi svarar i den mån vi hinner på alla telefonsamtal,,,,har vi missat dig så ber vi om ursäkt då det har varit en fullbokad period nu i December.

Det kan ibland vara lättare att se din fråga på mailen eftersom vi ser över den  hela tiden då vi har bokningsbart på nätet in i sista stund …

Vi är 2 stycken som tar emot för behandlingar och mestadels är vi bägge med och tar emot och i din behandling. Vi ser att par/duo behandlingar är mycket på uppgång och riktar in oss på att marknadsföra oss här i Gävle som att till oss kan man komma flera.

Har du friskvård kvar att ta ut?

Då kan vi lösa in ditt friskvårdsbidrag och göra ett friskvårdspaket som du kan utnyttja fram till den 3/6-20….Precis som när du köper ett gymkort eller liknande.

Vi håller öppet:
21/12  9.30-14
23/12  10-13

27/12  11-15
28/12  11-15

30/12  12-15

3/1   10-13

Öppnar åter igen som vanligt 7/1  kl 14-19

 

Ha nu riktigt sköna helgdagar!

Till er alla en riktigt God Jul och Gott Nytt År!

 

Pernilla och Roger