Om oss

”Vi har nu tagit ett beslut efter mycket funderande.
Det vi har byggt upp tillsammans med er alla kunder har varit en fin resa.
Så mycket vi har lärt oss genom att göra en företagsresa. För vår del tar just denna resa slut från den 1/6 -21, då vi själva har valt att öppna nya dörrar. Så det som står här under är vår historia.”
Men du kan fortfarande boka in dig  genom bokadirekt.se där vi lägger ut alla lediga tider.
Pernilla jobbar själv tisdagar och onsdagar. Torsdagar och fredagar är vi båda på plats.

 

HUR VI BÖRJADE VÅR RESA
Ibland händer det att livet stannar upp och man börjar tänka på det man gör. Vad man gör mot sig själv. Det gjorde det för oss. Man stretar på och tänker att det är så här ser mitt liv ut ser ut, så här ska det ska vara. Jag kan ju inget annat. Det här är jag bra på!

Tills en dag man ställer frågan till sig själv: Ska livet vara så här? Trivs jag med mitt liv? Kan jag göra något annat? Vad händer då? Kan jag ta konsekvenserna av det då?

Och när man har bestämt sig för att något ska gå, så går det!

Vi ställde de frågorna till oss själva och kom fram till ett gemensamt beslut. Vi bestämde oss för att starta ett eget företag med det som vi själva har erfarenhet av. Vi vet hur det är att bära på smärta. Vi vet båda hur smärtan leder till en inre stress och vad det kan göra med oss.

Vår företags idé tog sakta form.

Stresshantering. Inlyssnande och beröring, lugn miljö och en liten butik(med mysiga saker för kropp och själ), kurser kanske och så ett litet B&B, var svaret på vad vi skulle göra. Men hur? När beslutet väl var taget, så ledde det ena till det andra. Vi inspirerades av att gå på mässor och började även intressera oss för alternativa metoder. Vi utbildade oss och arbetade parallellt. Roger till klassisk massör. Vi gick båda Reiki Healing och Access Bars®. Oktober 2015 startade vi vår verksamhet.

Och här är vi nu.

Det som vi vill ge till oss själva, vill vi ge till andra. Vi vill inspirera och harmonisera. Så enkelt och så behövligt. Vårt Harmonihus har blivit en mötesplats för alla åldrar och behovet av samtal och stresshantering är en mycket viktig del. Att kunna landa i sig själv och kunna se orsaken till smärta, både psykisk och fysisk. Vi har alla er därute som sökt sig till oss att tacka för att vi kan fortsätta vår verksamhet. Utan er vore vi ingenting.

Tack tack till er och välkommen till dig som ännu inte besökt oss!

Vi vill fortsätta att utveckla oss och gör det hela tiden. Det är spännande att inte veta vad som väntar bakom nästa hörn.  Våren 2017  gick Pernilla på utbildning  i spädbarnsmassage. En internationell utbildning som har instruktörer runt om i hela världen. IAIM  (International association of infant massage). Alla kurser runt om i hela världen bygger på ett speciellt koncept att man träffas 5 gånger ca 60-90 minuter/gång och Pernilla visar på en docka hur du masserar ditt barn. Så många fördelar med närhet, ögonkontakt, lära känna varandra och även få hjälp att lindra kolik.

Skapandet av nya behandlingsformer och utbildningar är ett driv vi båda har.

Det nya livet vi har skapat, gör att vi lever ett liv genom att finnas till för både oss själva och för dig som besöker oss.

Ps: När du kommer till oss ska du känna ett lugn och vi vill att axlarna ska åka ner och att tiden ska stanna upp, så du kan vara här och nu!

Och kom ihåg att: Tankarna du tänker formar ditt liv!

Pernilla är även mycket intresserad av örternas läkande kraft och har planer på att dela med sig av dessa kunskaper i framtiden……

Välkommen in till oss och vår lugna miljö.

Med värme

Pernilla och Roger