Några röster från våra kunder:

”Jag var på 90 minuters behandling hos er.
Dagen efter sov jag flera timmar extra på morgonen och var lite mör i kroppen. 
Dagen efter infann sig en pigghet och framåtanda i kroppen som jag inte känt på länge. Började träna mer kände mig pigg i kroppen och ville ta mig an olika saker med en helt annan vilja och lätthet än tidigare. Och tillråga på allt ett mycket större tålamod. 
Allt detta är fortfarande kvar. 
Tror verkligen att det var er behandling som gjorde underverk. 
Så stort tack.”    /Elisabeth

”Jag har varit där på en timmes behandling. Så fantastiskt skönt, det gav mig massaro av energi! Jag kände mig verkligen väl omhändertagen. Och när jag ändå var där bokade jag in ytterligare en behandling”
/Pia Hedblom

Jag kan varmt rekommendera Harmonihuset. Jag går själv regelbundet på Andullation som har gjort mig smärtfri i kroppen och huvudvärken är ett minne blott. Man känner sig så välkommen och omhändertagen hos er/Amilia

 

”Jag vann en valfri behandling på Facebook. Har utnyttjat vinsten idag. Jätteskönt. Kan varmt rekomendera detta ställe.”
/Maja Hemström Fd Lindberg

 

”Så lugn o skön stämning, kändes så fort jag öppnade dörren. Supertrevliga Pernilla o Roger gör ett kanonjobb. Mår jättebra efter behandlingen där. Tack!! ”
/ Åsa Friskman

Recensionerna är hämtade från vår hemsida på facebook! Välkommen att följa oss där och ge recensioner du med!

Har varit på en härlig massage hos Harmonihuset i Gävle här i Stiglund ikväll. Med supertrötta axlar chansade jag på att ringa till dem och fick komma direkt. Så mysigt där. Fin butik hade dom också./Marie

Varmt välkomnande personal super skön behandling. Absolut 5 av 5 stjärnor! /Linnéa

Det var en fantastisk stund för både kropp och själ, tack! Rekommenderar ALLA att besöka Harmonihuset./ Jenny

Avkopplande miljö. 2 personer som verkligen kompletterar varandra. Ett lugn infinner sig så fort du kommer dit. Säger bara harmonipaketet! /Sara

Ett supermysigt ställe, verkligen harmoni och så bra behandlingar och omhändertagande! /Linda

Är verkligen glad att jag fann Harmonihuset för min onda rygg. Ett fint och trevligt bemötande och framförallt en kunnig massör/healer som rättade till diverse obalanser. Kände mig verkligen energipåfylld när jag åkte hem. Kommer gärna tillbaka till er. Tack! /Birgitta

Fantastiskt trevlig personal och en mysig miljö. Väldigt bra på att anpassa massagen utifrån kundens behov. Rekommenderar! /Robin

 

”Har besökt Harmonihuset flera gånger och är supernöjd med alla behandlingar. Har provat olika… En lugn o harmonisk miljö och härligt bemötande. Ser fram emot nästa gång! ”
/Ewa Andersson

”Nyss hemkommen från Harmonihuset i Stigslund! Där finns många behandlingar för olika behov och önskemål. Jag brukar kombinera andulationsmassage med acces bars. En avslappnande behandling som passar perfekt för att landa efter/under stressiga perioder.”
/Jessica Johansson (facebook)