Vi bor in oss….

Du som inte har hört ifrån oss på länge….du kanske undrar vart vi är…

Idag har vi skickat ut ett mail där vi påminner dig om att vi har flyttat till Berggrenska gården mitt i stan!

Vi håller fortfarande på att boar in oss och kommer på lite inredningsdetaljer och lite pyssel som är hela tiden, som det är att finna sig tillrätta och liksom känna att vi tillhör och att ni som kunder ska känna er välkomnade.

Sakta men säkert går det framåt och vi har tagit emot för kunder här i nya lokalerna sedan den 3/9…

Vi står också privat inför en flytt just nu och packar hemma för fullt….Vi börjar snart se en ände på det hela och ser fram emot en flyttfri period..

Du som har flyttat vet hur mycket det är …Ett som är säkert är att saker som man inte har sett på flera år kommer fram och man vrider och vänder och försöker komma fram till om det är något att spara…Vi har alla lite olika tankar om vad som är viktigt och betydelsefullt och man kan ju inte spara på allt men det är ändå svårt att välja ibland…Ibland  får man blunda och skänka och sedan när man kommer hem är det ganska skönt ändå..

Saker kan också stjäla energi och det kan kännas befriande att göra sig av med!

Men det är också skönt att kunna återskapa ett hem med gamla invanda prylar och inte göra om helt…bara för att få den där hemma känslan.

Ni som är återkommande kunder till oss sedan starten 2015, för ganska precis 4 år sedan, ni vet att vi gillar korg och naturmaterial…Det finns även med i inredningen på Berggrenska…Men så klart är en del förändrat…precis som livet…Det är ju faktiskt kul att förändra när man själv vill och ingen annan säger åt dig att göra…

Som med allt i livet!

En förändring måste komma inifrån dig själv!

Ingen annan kan säga åt dig!

Ha en skön onsdagkväll!

Hoppas att vi ses snart!

Pernilla